mandag 10. mars 2014

Pc mot skrivebøkene.
Lærerne sier at skolen ikke har penger til skrivebøker eller ark til elevene, derfor er det lettere med pc.
Skrevet av: Sondre, Amalie og Frida

Fra 1 til 8 får ukeplan men 9 og 10 får ikke ukeplan fordi lærerne ikke har penger til ark. Lærerne mener at elevene må bruke hver eneste linje i skrivebøkene før de kan få en ny en, og hvis det ikke er flere skrivebøker igjen får vi ark, som de sier at de ikke har penger til.
Vi ville på andre måter å løse denne problemstillingen på.

LØSNING 1
7 til 10 klasse låner en pc hver som de kan skrive på istedenfor bøker og ark. Slik kan skolen spare penger til ark og skrivebøker til barneskolen. Man kunne for eksempel få en bærbar pc i 7 og som du har til 10, og etter du har fullført 10 må man levere inn pc`n til skolen.
LØSNING 2
Dette er løsningen vi har i dag er at vi bruker skrivebøker i alle timer elevene får noen ganger skrive på pc-ene men noen få av pc-ene kan være litt ødelagte.

Vår skole i forhold til andre skoler
Vi har sammenlignet vår skole i forholdt til Stridsklev og vi har funnet ut at Stridsklev bruker nesten pc-ene på skolen deres i hver time de har for å skrive og at vi bruker kanskje pc-ene på skolen vår 4 ganger i uka, og de gangene vi bruker våre PCer så er det mest bare til framføringer det er nesten aldri til og bare å skrive på.

                                          pc

                                     skrivebok

1 kommentar:

  1. Denne artikkelen har god struktur, men dere må jobbe med rettskrivingen, og det er fullt mulig å skrive litt mer utfyllende om hvert punkt. Kule illustrasjoner:)

    SvarSlett