mandag 3. mars 2014

Blir det noe vinterdag uten snø? Sondre, Amalie og Frida

Blir det noe vinterdag uten snø?

Blir det egentlig noe vinterdag for elevene når det ikke er noe snø, det er det vi skal finne ut nå?

Vinterdag uten snø?
Vi i vestveven har nå lurt lenge på om det egentlig blir noe vinterdag for elevene når snøen er vekk, for det er jo ikke mye man kan gjøre på en vinterdag uten snø, så her må nok Lærerne finne på noe lurt. De eneste alternativene til vinterdag da må jo dra til skien fritidspark og stå på skøyter, vinterdagene har jo i nesten alle åra vært på Skienfritidspark.

Elevene vil ha vinterdag
Det har vært jo vært elevenes ønske lenge om denne vinterdagen men lærerne har jo ikke gjort noe med det.  Det har vært vinterdag vert år for elevene og, elevene syntes det er veldig gøy med en vinterdag, der de slepper å være på skolen. Det blir jo dessverre ikke så mye å gjøre på en vinterdag når det ikke går an å stå på ski, det eneste som elevene nesten kan gjøre å stå på skøyter.

Vi spør lærerne om vinterdagen
Vi intervjuet Anne Kine stensrud læreren til 9. klasse om det blir noe vinterdag og, hvorfor lærerne ikke har planlagt noe vinterdag føre.
 1.)Hvorfor har dere ikke tenkt på å ha vinterdag før vinterferien?                              Kine svarer at grunnen til at det ikke har blitt noe vinterdag er fordi det tar tid og planlegge en vinterdag og at lærerne må sette av f.eks prøver som elever har hvis de skal ha en vinterdag

2.) har dere tenkt å ha vinterdag nå?

- ja vi skal ha vinterdagen med 9 og 10 til torsdag, i skien fritidspark.

3.) koster mye eller koster det noe med vinterdag?  

-det koster ingen ting å komme inn og å bruke en skøytebane men det koster penger for å leie skøyter og, det koster penger for de som står på ski som må kjøpe heiskort.

4.) har du opplevd at eleven har det gøy på vinterdagene?

- ja det er jo hyggelig at elevene kan hygge seg og at de kan komme i felles sånn at vi ser litt hvordan de er utenom skolen.

5.) synes du det er gøy med vinterdag?

-Ja det er gøy for da får vi lærere sett mer hvordan elevene er på fritida.

6) Er det mange elev som har mast om vinterdag?  

-Nei egentlig ikke bare dere som spør meg nå.




Laget av Sondre, Amalie og Frida

1 kommentar:

  1. Helt grei artikkel, som trenger litt korrekturlesing, det mangler noen kommaer her og der og selv om vi sier FØRE skrives det FØR etc.

    SvarSlett