mandag 11. november 2013

Trening for ungdom 

 

Det er nå kommet en ny treningsmulighet på Stamina Hot  for ungdom mellom 13-15 år. Ungdom mellom 13-15 år har nå mulighet til å trene 2 ganger i uken. Det er trening for ungdom på både tirsdag og torsdag. På tirsdag er det dans og på torsdager er det spinning.

 Det kom mange den første uken
 Det startet opp for cirka fire uker og skal holde på til desember.Det kom 16 stykker første gang det startet og de ansatte på  Stamina hot er fornøyde med hvor mange som kom.

De er færre der nå
  Nå har antallet av personer som kom sunket litt og sist gang var det bare 8 stykker der. Jeg går der og har gått der i 3 uker nå. jeg syntes det er veldig morsomt.                                                                                

Anbefaler alle til å starte 
Det koster 450 kr og da kan du være der hver gang fram til desember. du må ikke være der hver gang du kan komme på de treningene du vill men de oppfordrer til å være der hver gang.Hvis du har lyst til å trene så anbefaler jeg alle til å starte på Stamina hot. Du kan finne Stamina hot ved Porsgrunnselven. Hvis du vill starte så er det bare å ta med  450 kr og møtte opp på Stamina hot  klokken halv 4 på tirsdag eller halv 5 på torsdag så kan du bli med på en veldig morsom trening.

Skrevet av Amalie Holtan Aarstad

                                                                               

1 kommentar:

  1. Flott med saker som ikke bare handler om skolen! En liten sjekk på tegnsetting og dobbelt konsonant, kanskje? :)

    SvarSlett