mandag 26. mai 2014

El-sykkel

En El-sykkel er en elektrisk sykkel du kan trå på, det kan minne litt om en scooter. Du kan kjøre opp til 40 km i timen med den.
Det har nå blitt veldig mange fra 7 og opp til 10 klasse som har fått seg en El-sykkel. Når det har vært tine stafetten eller andre turer så har det ikke vært lov med El-sykkel. Det har vært en stor diskusjon om det skulle være lov eller ikke, og til slutt ble det avgjort at det ikke skulle være lov med El-sykkel på tine stafetten. Det blir helt sikkert ikke lov på andre turer med klassen heller.
 Det er mange av de som har fått seg en El-sykkel har kvittet seg med den gamle sykkelen. De som nå har fått seg El-sykkel syntes det skal være lov og bruke den på turer med klassen, og skjønner ikke hvorfor det ikke er lov. Lærerne sier at det ikke er lov med El-sykler fordi de nesten ikke er noe i aktivitet når de bruker El-sykkel. Derfor er det bestemt at det ikke er lov med El-sykkel på turer med klassen. Det er alltid noen El-sykler som står parkert ved syklene, og El-sykler kan både være grå, rød eller svart.

Jeg spurte en annen elev i 8.klasse om hun syntes det skal være lov med El-sykkel på turer. Hun syntes at det skulle være lov med El-sykkel fordi de som har El-sykkel har ikke en vanlig sykkel og de må da låne en sykkel noe hun syntes var dumt at de måtte.
Skrevet av Amalie
Bilde tatt av Sondre

1 kommentar:

  1. Denne var god, synes jeg! Egenprodusert illustrasjonsfoto også. Bra. Dere bør gå over denne og den siste artikkelen din for å luke ut de verste skrivefeilene.

    SvarSlett